Καλώς ήρθατε,επισκέπτης! Εγγραφή Σύνδεση

Νέα Αγγελία

7 βασικά Sex toys – ερωτικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσεις

July 25, 2017, από , under Ερωτικά παιχνίδια

Υπάρχουν πολλά ερωτικά παιχνίδια αλλά και πολλά Sex Shops στην Ελληνική αγορά. Θα τα βρείτε σχεδόν σε κάθε σχήμα, μέγεθος και χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε. Όμως δεν έχει σημασία σε ποιο Sex Shop θα μπείτε, καθώς σε όλα θα βρείτε τα βασικά ερωτικά παιχνίδια. Είναι όλα σχεδιασμένα για ευχαρίστηση, αλλά γνωρίζοντας τι είναι και τι κάνουν είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα στην επιλογή αυτών, ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς. Δείτε τις προτάσεις του Synodoi Greece.

7 βασικά Sex toys - ερωτικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσεις

7 βασικά Sex toys – ερωτικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσεις

Δονητές

Ίσως να έχετε μια γενική ιδέα για το τι είναι ένας δονητής, αλλά αυτή είναι μια πολύ διαφορετική κατηγορία sex toys. Είναι σχεδιασμένα με ρεαλιστική, απλή ή ακόμα και φανταστική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Ανεξάρτητα από το είδος που ψάχνετε, εάν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε για πρωκτική απόλαυση ή με μια καλά σχεδιασμένη βάση, η πρόταση μας είναι σε κάθε περίπτωση να υπάρχει η χειρολαβή.

Ράβδοι

Αυτά είναι ερωτικά εργαλεία που διαμορφώνονται από μια ευθεία γραμμή έως μια μεγάλη καμπύλη και βρίσκονται σε κάθε μη πορώδες υλικό που υπάρχει. Μερικά ερωτικά wand toys περιλαμβάνουν την ειδική καμπύλη για διέγερση σημείων G.

Δονητικές εισροές

Τα δονητικά ένθετα συνήθως κυμαίνονται μεταξύ ενός δονητή και ενός ραβδιού. Αυτά ορίζονται για οτιδήποτε λειτουργεί ως εσωτερική χρήση που δονείται επίσης.

Ερωτικά παιχνίδια ζευγαριού

Παρόλο που και τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζευγάρια, αυτή η κατηγορία αφορά συγκεκριμένα δονητές σχήματος c που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες για δόνηση της κλειτορίδας και του G-spot. Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν κατά τη διάρκεια διεισδυτικής επαφής, έτσι ώστε και ο σύντροφος να νιώθει τις δονήσεις.

Εξωτερικά Vibes

Τα εξωτερικά vibes κυμαίνονται από μικροσκοπικά σφυριά μέχρι μεγάλα και ισχυρά, όπως το Hitachi Magic Wand Original και άλλα ερωτικά παιχνίδια σε σχήμα ραβδιού. Έρχονται από μικρά, μεγάλα, ενσύρματα, ασύρματα, συνδυασμός αυτών και πολλά άλλα είδη. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ερωτικά παιχνίδια για σεξ, και η ποικιλία τους περιλαμβάνει και τα εξωτερικά vibes.

Kegel Balls

Οι μπάλες Ben Wa και Kegel γίνονται πιο δημοφιλείς κάθε μέρα. Οι μπάλες Ben Wa είναι συνήθως μικρές και μεταλλικές. Είναι σχεδιασμένες να κρατιούνται στον κόλπο για να ενισχύσουν τους μυς. Είναι συχνά πολύ βαρύ εργαλείο για αρχάριους. Οι Kegel Balls, τείνουν να είναι μεγαλύτερες, ώστε να παραμένουν στη θέση τους και υπάρχει μια μπάλα μέσα στην μπάλα που κυλά γύρω γύρω και διεγείρει τους μυς, προκαλώντας τους να συμβληθούν ακούσια και να σας υπενθυμίσουν να ασκηθείτε.

Anal Toys

Βύσματα με plugs, anal probes , πρωκτικές χάντρες – όλα αυτά είναι φανταστικά πρωκτικά παιχνίδια για όλα τα γούστα. Αναζητήστε σκληρή και λεία επιφάνεια, διότι αυτές οι ιδιότητες καθιστούν ευκολότερη τη χρήση τους.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στα καλύτερα Sex Shops στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο για τις εναλλακτικές λύσεις ερωτικών παιχνιδιών, καθώς υπάρχουν αρκετές.

2046 total views, 7 today

  

Διασυνδέσεις χορηγών

Αφήστε μια απάντηση